Mai jos am utilizat următoarele definiţii:

 

  • (a) „Site” înseamnă că site-ul web este administrat de Adapt BG Ltd. sau www.adapt.ro;
  • (b) „Produsele” reprezintă echipamentele şi accesoriile medicale oferite pe acest site.

Acest acord conţine termenii şi condiţiile complete care se aplică la înregistrare, cumpărare şi toate celelalte activităţi efectuate pe site-ul nostru.

În urma utilizării acestui site web sau achiziţionarea unor produse, sunteţi de acord să respectaţi termenii de utilizare şi este necesar să vă conformaţi acestora. Prezentul acord descrie şi cuprinde întregul acord între noi şi dvs. şi înlocuieşte toate acordurile, reprezentările, garanţiile şi înţelegerile precedente sau curente cu privire la site, conţinut şi programele de calculator oferite de sau prin intermediul site-ului şi obiectul acordului. Modificările aduse prezentului acord pot fi făcute şi efectuate de noi la intervale regulate fără notificare specifică către dvs. Acordul publicat pe site-ul reflectă mai recent acord şi ar trebui să fie revizuit cu atenţie înainte de utilizarea site-ului.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI şi INTERDICȚII

Site-ul vă permite să cumpăraţi din magazinul online produsele promovate. Cu toate acestea, vă sunt interzise următoarele: (a) să utilizaţi site-urile noastre, inclusiv serviciile şi/sau instrumentele dacă nu sunteţi capabili de a respecta contracte obligatorii din punct de vedere juridic, aveţi sub 18 ani, sau sunteţi suspendat pe termen nelimitat sau temporar de la utilizarea site-urilor, serviciilor sau instrumentelor (b) publicaţi conţinut fals, inexact, înşelător, defăimător sau calomniator; (c) desfăşuraţi orice activitate care poate deteriora sistemul de evaluare.

Pentru a finaliza procesul de înregistrare pe site-ul nostru, este necesar să furnizaţi numele juridic complet, adresa curentă, o adresă de e-mail validă şi orice alte informaţii necesare pentru a finaliza procesul de înregistrare în vederea transferării produselor şi expedierii acestora către adresa dvs. Este necesar să vă calificaţi că aveţi cel puţin 18 ani și să fiţi responsabil pentru păstrarea parolei sigure, fiind responsabil pentru toate activităţile și conţinutul încărcat în contul dvs. Vă este interzis să transmiteţi viermi sau viruşi sau orice cod de natură distructivă. În urma trimiterii unei comenzi prin intermediul site-ului web, e-mail sau telefon, sunteţi de acord să încheiaţi un acord de cumpărare a produselor cu www.adapt.ro

 

PLĂŢI ŞI PREŢURI

Site-ul Adaptbgro poate, la propria discreţie, să pună la dispoziţie condiţiile de plată. Cu excepţia cazului în care s-a convenit și menţionat altfel, plata trebuie să fie mai întâi primită de noi înainte de a accepta o comandă. Plata pentru produse se face prin card de credit, transfer bancar, PayPal sau numerar la livrare (COD – Cash on delivery). Adapt.ro poate hotărî, la propria discreţie, să anuleze sau să refuze anumite comenzi.

Adapt.bg nu este responsabil pentru stabilirea preţurilor, greşelilor de tipografie sau a altor erori din oricare ofertă de pe site-ul nostru și își rezervă dreptul de a anula orice comenzi care decurg din astfel de erori. În cazul preţurilor greşite din cataloagele noastre în care preţul corect al articolului este mai mare decât preţul menţionat, la propria discreţie, fie vă vom contacta pentru a vă comunica instrucţiuni înainte de expediere sau pentru a anula comanda și de a vă informa în legătură cu o astfel de anulare. Toate preţurile sunt menţionate în moneda RON (Lei romanesti) şi sunt valabile doar pentru ţările din UE. Preţurile au TVA inclus la rata corespunzătoare şi nu includ taxa de livrare, cu excepţia unei menţiuni diferite în descrierea produsului.

 

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Puteți anula o comandă în orice moment după ce aţi primit-o înainte ca produsele să fie expediate, sau în termen de 7 zile de la data livrării și de a primi rambursarea integrală, cu excepţia costurilor de expediere care vor fi suportate de client, cu condiţia returnării produselor în starea iniţială și ambalajul original, sigilate, nedeteriorate și considerate revandabile de noi. Orice produse considerate a nu fi revandabile de către furnizor vor fi returnate cumpărătorului pe cheltuiala acestuia. Nu va exista nicio rambursare în cazul în care aţi deteriorat produsul în mod intenţionat sau neintenţionat, inclusiv neglijenţa din cauza căreia starea iniţială a produsului sau ambalajului acestuia s-a deteriorat, sau dacă v-aţi răzgândit după încheierea acordului de cumpărare. Dacă există o rambursare datorată dvs., o vom procesa în termen de 30 de zile de la primirea produselor returnate pe propria cheltuială. Nu se pot returna produse sterile, de unica folosinta, produse la comanda.

Orice probleme legate de returnări ar trebui să ne fie transmise prin e-mail sau formularul de contact existent pe site-ul nostru.

 

LIVRARE

Adapt.ro face eforturi de a livra produsele comandate în curs de 5 la 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Toate livrările sunt supuse plăţii integrale efectuate în prealabil în ceea ce priveşte produsele comandate prin intermediul site-ului sau apel telefonic. Compania Adapt.bg depune eforturi rezonabile pentru a expedia produsele la orice dată convenită pentru livrare, dar nu va fi răspunzătoare pentru nicio întârziere în livrare rezultată din oricare pierderi suferite datorate incapacităţii de livrare. Toate produsele trebuie să fie primite de un adult în vârstă de cel puţin 18 ani (dvs. sau orice altă persoană autorizată de dvs.) în momentul livrării și trebuie să indice starea acestora. Ţine de responsabilitatea dvs. de a examina toate produsele la livrare și dacă deteriorarea a avut loc în tranzit, conducătorul auto trebuie să fie anunţat imediat cu privire la orice probleme, iar nota ar trebui să fie semnată în consecinţă.

Orice deteriorare sau defect care nu a fost inspectat și luat în considerare în timpul livrării va fi considerat a fi apărut în urma acţiunilor dvs. de manipulare și depozitare a produselor în locaţia dvs., iar aceasta nu va constitui nicio responsabilitate suplimentară din partea noastră de a vă despăgubi pentru un astfel de prejudiciu. În cazul în care nu avem posibilitatea de a livra produsele din motive independente de controlul nostru sau din vina dvs., ne rezervăm dreptul de a vă percepe o taxă pentru orice încercare ulterioară de a furniza sau rambursa, mai puţin orice cost asociat cu livrarea și depozitarea produselor returnate. Dacă refuzaţi sau nu acceptaţi produsele comandate, este posibil să vindem în continuare produsele, mai puţin orice cost rezonabil asociat cu vânzarea, depozitarea și transportul produselor către locaţia dvs.