Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Bine ați venit la Adapt BG RO, unde veți găsi o gamă variată de scaune de poziționare adaptate persoanelor cu mobilitate limitată, care caută asistență pentru verticalizarea corpului. Scaunele noastre specializate oferă un suport optim, permițând o verticalizare sigură și controlată a corpului. Cu caracteristici reglabile și design confortabil, scaunele noastre de poziționare de calitate superioară asigură o potrivire sigură și un suport personalizat pentru nevoile individuale. Experimentați livrarea rapidă în România, permițând accesul rapid la aceste soluții de scaune esențiale care îmbunătățesc verticalizarea corpului și bunăstarea generală. Dați-vă posibilitatea dumneavoastră sau celor dragi să vă implicați activ în diverse activități cu încredere și confort - cumpărați acum scaune de poziționare transformatoare la Adapt BG RO.

Product Brand

Product Inaltime max (cm)

Product Inaltime min (cm)

Product Inaltime produs (cm)

Product Latime produs (cm)

Product Marime

Read more

Afișez toate cele 2 rezultate

Filters

[menu name="Mobile Menu - Ro" class="-your class-"]

["mobile_menu_categories_html"]

Întrebați consultanții noștri

Consultant
echipament medical