ADAPT BG Ltd. este cea mai importantă companie bulgară specializată în echipamente speciale pentru persoanele cu handicap. Compania are opt centre de expoziție în Bulgaria. În 2017, am fost bucuroși să lansăm magazinul nostru din România și să începem să ne deservim vecinii noștri dragi.

Livrăm zilnic clienților noștri dragi din România!

Echipa noastră tânără și ambițioasă se străduiește să ofere cele mai bune servicii pentru clienți, prețuri excelente și livrări rapide. Personalul nostru este vorbitor de limba română și engleză și suntem întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta.

În plus, avem un terapeut ocupațional care vă poate oferi sfaturi și recomandări valoroase. În efortul nostru de a oferi o varietate de produse de calitate, lucrăm cu profesioniști din domeniul sănătății care cunosc bine nevoile persoanelor cu dizabilități.

La Adapt BG RO oferim o gamă largă de produse, cum ar fi echipamente de reabilitare, dispozitive de oxigenoterapie, dispozitive pentru sindromul de apnee în somn (CPAP), echipamente de spital și multe altele. Ne concentrăm pe produsele pediatrice, deoarece credem că copiii cu dizabilități ar trebui să aibă acces la o varietate de echipamente și dispozitive care să îi ajute în procesul de reabilitare și în viața de zi cu zi. Scopul nostru este de a oferi produse la un preț și o calitate excelentă.

Reprezentăm companii care au o experiență dovedită în fabricarea și vânzarea cu succes a echipamentelor pentru persoanele cu dizabilități. Printre acestea se numără Rifton Equipment (SUA), Akces Med (Polonia), Special Tomato (SUA), Drive Medical (Marea Britanie) și altele. Pentru terapia cu oxigen, reprezentăm Krober Medizintechnik (Germania), Airsept Corporation (SUA) și Inogen (SUA). Pentru apneea de somn, avem la noi cele mai bune echipamente de la Resmed (SUA), Hoffrichter (Germania), Lowenstein (Germania), BMC (China) și Transcend (SUA).

Sloganul nostru "PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ" reflectă ceea ce încercăm să realizăm pentru clienții noștri prin produsele pe care le vindem și prin serviciile pe care le oferim. Compania noastră este un angrosist licențiat de dispozitive medicale în cadrul Agenției bulgare pentru medicamente și un comerciant înregistrat în cadrul Agenției pentru persoane cu dizabilități.

Suntem deschiși la ideile dumneavoastră privind îmbunătățirea practicilor noastre și oferirea unei game mai bune de servicii și produse. Centrul nostru expozițional este situat pe strada Tri Ushi nr. 121, zona B-19, cod poștal 1309, Sofia, Bulgaria. Aproape toate articolele prezentate pe site-ul nostru sunt în stoc și putem face livrări rapide la locația dvs. Acceptăm plata prin card de credit/debit, Paypal și transfer bancar.