Comenzi peste 5000 de RON nu pot fi trimise cu plata la livrare!

Comenzi peste 5000 de RON nu pot fi trimise cu plata la livrare!

Accesibilitate

Bine ați venit la colecția noastră de soluții de accesibilitate de la Adapt BG RO! Înțelegem importanța creării unui mediu sigur și accesibil pentru persoanele cu probleme de mobilitate. De aceea, oferim o selecție diversă de soluții de accesibilitate de calitate superioară, inclusiv rampe de mobilitate, lifturi pentru scări și lifturi pentru pacienți, toate cu opțiuni de livrare în România.

1. Rampe de mobilitate: Rampele noastre de mobilitate sunt concepute pentru a asigura o tranziție lină și sigură pentru utilizatorii de scaune cu rotile și pentru persoanele cu mijloace de mobilitate. Indiferent dacă aveți nevoie de o rampă pentru casa, biroul sau spațiul public, selecția noastră include o varietate de tipuri de rampe, cum ar fi rampe cu prag, rampe portabile și rampe modulare. Aceste rampe oferă acces ușor la uși, paliere ridicate și alte suprafețe ridicate, promovând independența și libertatea de mișcare.


Product Brand

Product Inaltime max (cm)

Product Inaltime min (cm)

Product Inaltime produs (cm)

Product Latime produs (cm)

Product Marime

Read more

Afișez toate cele 23 de rezultate

Filters

Products

Ascensoare de scări: Ascensoarele de scări sunt o soluție practică și eficientă pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți în parcurgerea scărilor. Ascensoarele noastre pentru scări sunt echipate cu scaune sigure și un panou de control ușor de utilizat, asigurând o călătorie confortabilă și sigură în sus și în josul scărilor. Cu diverse opțiuni de instalare, inclusiv scări drepte și curbe, putem găsi liftul pentru scări perfect pentru a se potrivi nevoilor dvs. unice și amenajării casei.

[menu name="Mobile Menu - Ro" class="-your class-"]

["mobile_menu_categories_html"]

Întrebați consultanții noștri

Consultant
echipament medical