Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Accesorii:
de la CPAP la cărucioare, concentratoare de oxigen și multe altele

Bine ați venit la Adapt BG RO, sursa dvs. completă pentru o gamă largă de accesorii, de la CPAP la cărucioare, concentratoare de oxigen și multe altele.

Înțelegem importanța de a avea accesoriile potrivite pentru a vă completa echipamentul medical și pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi. Colecția noastră include accesorii esențiale pentru aparatele CPAP, cum ar fi filtre, tuburi și perne pentru măști, asigurând o performanță și un confort optimi. În plus, oferim accesorii pentru cărucioare, concentratoare de oxigen și alte ajutoare de mobilitate, oferind confort și sprijin pentru nevoile dvs. specifice. Opțiunile de livrare rapidă în România asigură accesul rapid la aceste accesorii esențiale. Cumpărați acum și experimentați beneficiile transformatoare ale gamei noastre diverse, îmbunătățind echipamentul medical și stilul de viață general. Aveți încredere în noi pentru accesorii de încredere și de înaltă calitate în România.


Product Brand

Product Inaltime max (cm)

Product Inaltime min (cm)

Product Inaltime produs (cm)

Product Latime produs (cm)

Product Marime

Read more

Afișez 1 - 24 din 449 de rezultate

Filters
1 2 3 4 17 18 19

[menu name="Mobile Menu - Ro" class="-your class-"]

["mobile_menu_categories_html"]

Întrebați consultanții noștri

Consultant
echipament medical