Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Descoperiți colecția noastră de cărucioare pentru copii cu dizabilități de la Adapt BG RO, concepute pentru a oferi confort și comoditate atât pentru copii, cât și pentru îngrijitori. Aceste cărucioare specializate oferă scaune sigure și de susținere, făcând ieșirile și activitățile zilnice mai plăcute pentru copiii cu dificultăți de mobilitate. Cărucioarele noastre de calitate superioară sunt versatile și bogate în caracteristici, răspunzând la diverse nevoi și preferințe. Cu opțiuni de livrare rapidă în România, puteți îmbunătăți rapid mobilitatea și calitatea vieții copilului dumneavoastră. Cumpărați acum și experimentați beneficiile transformatoare ale cărucioarelor noastre, oferind o mai mare independență și incluziune pentru copiii cu dizabilități.

Product Brand

Product Inaltime max (cm)

Product Inaltime min (cm)

Product Inaltime produs (cm)

Product Latime produs (cm)

Product Marime

Read more

Afișez toate cele 17 rezultate

Filters

[menu name="Mobile Menu - Ro" class="-your class-"]

["mobile_menu_categories_html"]

Întrebați consultanții noștri

Consultant
echipament medical