Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Magazinul ADAPT RO va fi in vacanta de vara in perioada de 06.07-14.07. Nu se vor procesa comenzi in aceasta perioada. Va multumim!

Explorați colecția noastră de bare de sprijin de la Adapt BG RO, concepute pentru a spori accesibilitatea și mobilitatea persoanelor cu nevoi diverse. Aceste bare de sprijin fiabile oferă sprijin și stabilitate esențiale în băi, holuri și alte zone, reducând riscul de alunecări și căderi. Fie că aveți nevoie de o bară de susținere pentru asistență suplimentară în baie sau pentru a îmbunătăți siguranța în întreaga locuință, selecția noastră oferă opțiuni de calitate superioară pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră. Cu opțiuni de livrare rapidă în România, puteți instala rapid aceste bare de susținere și puteți crea un mediu mai sigur pentru dvs. sau pentru cei dragi. Cumpărați acum și experimentați beneficiile transformatoare ale barelor noastre de sprijin pentru o accesibilitate și mobilitate îmbunătățită.

Product Brand

Product Inaltime max (cm)

Product Inaltime min (cm)

Product Inaltime produs (cm)

Product Latime produs (cm)

Product Marime

Read more

Afișez toate cele 4 rezultate

Filters

[menu name="Mobile Menu - Ro" class="-your class-"]

["mobile_menu_categories_html"]

Întrebați consultanții noștri

Consultant
echipament medical