Cât durează livrarea?

In general termenul de livrare este 2-3 zile la produsele disponibile pe stoc, la produsele la comanda speciala termenul de livrare poate sa variaza intre 3-5 saptamani.

 

Cum sa alegeti produs care sa fie potrivit pentru nevoile dumneavoastră?

Contactati-ne si un specialist de al nostri o sa va ajuta cu alegerea corecta. Putem sa discutam cu dvs. pe chat, telefon 0768293282 sau pe e-mail [email protected]

 

Pot returna produsul?

Da, produsele achiziționate pot fi returnate în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost primite. Vă rugăm să citiți politica noastră de returnare aici.
https://adapt.ro/page/1/reclamatii-si-returnare.html

 

De ce să alegeți Adapt BG Romania?

ADAPT BG Ltd. este o companie bulgareasca, specializată în echipamente pentru persoanele cu handicap, cu un accent deosebit pe copiii cu nevoi speciale. Compania are 8 magazine în Bulgaria și aproape 15 ani de experiență pe piață romaneasca si bulgareasca. Am fost mândri să lansăm online magazinul nostru românesc de nevoi speciale în 2014 și de atunci ajutam zilnic pe dragii noștri prieteni români.

 

Cum sa decideti ce marime o sa fie potrivita?

Este foarte important sa masurati inaltimea si greutatea copilului, varsta nu joaca rol important.

 

Cât durează livrarea?

In general termenul de livrare este 2-3 zile la produsele disponibile pe stoc, la produsele la comanda speciala termenul de livrare poate sa variaza intre 3-5 saptamani.

 

Va trebui să cumpăr un cărucior mai mare pe măsură ce copilul meu crește?

Nu neapărat. Diferite modele de cărucioare sunt potrivite pentru copii de mărimi diferite, dar multe cărucioare pot fi ajustate pentru a vă menține copilul așezat pe măsură ce crește. Atâta timp cât copilul este fixat confortabil, nu ar trebui să fie nevoie să cumpărați un nou cărucior.

 

Sunt cărucioarele de jogging pentru nevoi speciale sigure?

Toate cărucioarele noastre de jogging pentru nevoi speciale sunt proiectate și construite pentru viteză. Dar fiți siguri că nu există compromisuri în ceea ce privește caracteristicile de confort și siguranță. Fiecare cărucior pe care Adapt BG RO îl oferă îndeplinește cele mai stricte standarde de siguranță, cu caracteristici precum un ham de siguranță în mai multe puncte pentru a asigura securitatea copilului dumneavoastră. În plus, copilul dvs. are parte de o călătorie lină și confortabilă datorită suspensiei spate și a baldachinului care îl protejează de intemperii.